Είμαστε ένα πλήρως ανεπτυγμένο στούντιο φωτογραφίας και βίντεο, προσφέρουμε τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο της φωτογραφίας και του βίντεο. Είμαστε έμπειροι και ενημερωνόμαστε συνεχώς στις τελευταίες τάσεις του γάμου και τις νυφικές προτιμήσεις. Η προσέγγισή μας είναι σύγχρονη, καλόγουστη και διακριτική.

   Επιτυγχάνουμε σε όλες τις φάσεις του γάμου τον τέλειο συνδυασμό της διαχρονικής κομψότητας και του φρέσκου στυλ. Η εστίασή μας είναι στην διακριτική κάλυψη της ημέρας χωρίς παρεμβάσεις και διακοπές στην ροή του μυστηρίου με ελάχιστες στυλιζαρισμένες φωτογραφίες που εμπλουτίζουν το άλμπουμ του γάμου.

   Περιορίζουμε τον αριθμό των στημένων στιγμών και προσπαθούμε να αναδείξουμε το γέλιο, τα δάκρυα και το πάθος που θα αισθανθείτε εσείς και οι καλεσμένοι σας χωρίς τη μεγάλη συμμετοχή μας. Κατανοούμε ότι κάθε ζευγάρι έχει μοναδικό στυλ, προσωπικότητα και μονοπάτι για αυτό προσπαθούμε να δημιουργήσουμε εικόνες που αντικατοπτρίζουν αυτή την μοναδικότητα. Ο γάμος δεν είναι για μας γραμμή παραγωγής και ένα απλό ρεπορτάζ της ημέρας. Κατανοούμε τις ανάγκες σας για κάτι μοναδικό, διαχρονικό μέσα από ένα καλαίσθητο πρίσμα και σχεδόν πάντα ξεπερνάμε τις προσδοκίες σας.

   Αντιπροσωπεύουμε το μοντέρνο με σεβασμό στην παράδοση και τη διαχρονικότητα, δημιουργούμε φωτογραφία και βίντεο γάμου τα οποία έχουν αξία για εσάς και θα μείνουν για πάντα κληροδότημα στις επόμενες γενιές. Πάνω απ ‘όλα, οι γάμοι είναι μια ημέρα γεμάτη με ομορφιά και μαγεία που αναδύεται αβίαστα. Πιστεύουμε ότι η δουλειά μας είναι να συλλάβουμε αυτή τη μαγεία με τον πιο αυθεντικό τρόπο.

   Επικοινωνήστε μαζί μας

   τ: 697 001 0404 | e: xrhmast@gmail.com


   Αν δεν λάβετε απάντηση έντός 24 ωρών παρακαλώ στείλτε μου απευθείας email στο xrhmast@gmail.com