Από πού να αρχίσω…

   Κάτι πραγματικά ιδιαίτερο συνέβαινε σε αυτή την μαγευτική καλοκαιρινή μέρα. Η Αλίκη και ο Μιχαήλ βρήκαν την τέλεια ημερομηνία και την πιο καταπληκτική τοποθεσία για να συγκεντρώσουν την οικογένεια και τους φίλους τους ώστε να γιορτάσουν μαζί την πιο μαγική μέρα της ζωής τους μαζί.

   Ο ελληνικός ήλιος, πανταχού παρών, μας περιόριζε με τη ζεστασιά και τη δόξα του, ενώ τα καλοκαιρινά χρώματα αντανακλούσαν ήσυχα τη φωτεινή του ομορφιά.

   Η νύφη, παγιδεύοντας το ελληνικό μπλε στα πανέμορφα μάτια της, χαμογέλασε μαζί με τους φίλους της μοιράζοντας τη στιγμή με λίγα δάκρυα χαράς. Ο γαμπρός μπήκε με τους φίλους του έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα.

   Και έτσι έγινε η μαγεία.

   Η Αλίκη, ο Μιχαήλ και το γούνινο μωρό τους το οποίο ήταν κοντά τους συνέχεια, έκαναν τα βήματά τους μαζί με το παραθαλάσσιο βωμό της θάλασσας που λάμπει με ευτυχία και αγάπη. Συνοδεύονταν από την γαλήνια μουσική του φλάουτου και τα θεαματικά στοιχεία της γύρω φύσης καθώς δεσμεύονταν ο ένας στον άλλον για πάντα.

   Και όταν τελείωσε το μυστήριο, το πάρτι ξεκίνησε. Η νύφη και ο γαμπρός μοιράστηκαν τις χορευτικές κινήσεις με τους φίλους τους. Λίγοι γάμοι μπορούν να βρουν τη χρυσή τομή ανάμεσα σε κομψό και φανταχτερό, και όμως, ήμουν αρκετά τυχερός για να φωτογραφίσω ένα…

   Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε μια ιδιωτική παραλία στο Λουτράκι, το πάρτι πραγματοποιήθηκε στο Ypanema ένα beach bar στην παραλία.

   Απολαύστε τον…